luni, 30 aprilie 2012

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Iepurașul, în vizită la piticii cu autism de la Slobozia – Galerie foto

Dințosul a urmat exemplul Moșului și le-a adus piticilor 1.000 de lei: 700 de lei sub formă de rechizite și materiale necesare recuperării, 200 de lei sub formă de donație și 100 de lei pentru un desen realizat de unul dintre copiii centrului.

Piticii, costumați în iepurași, părinții și voluntarii ne-au primit în curtea centrului, acolo unde ne-am bucurat împreună, timp de o oră, de vremea faină și de surprizele pe care prichindeii ni le-au pregătit. Picii, vegheați îndeaproape de un iepuraș tuciuriu, au recitat poezii, au socializat, au desenat și au împărțit în jur zâmbete și speranța că, în viitor, vor înțelege lumea din ce în ce mai bine, iar lumea îi va înțelege pe ei asemenea.

La final, ajutoarele Iepurașului, piticii cu autism, părinții acestora și voluntarii centrului au pictat împreună, pentru o lume mai bună. Unul dintre desenele realizate astăzi va fi scos la licitație, banii urmând să ia, de 1 iunie, calea copiilor cu autism de la Slobozia.

Ajutoarele Iepurașului au fost: redacția Cancan, Oana R., Lucian R., Bogdan B., Cosmin T., Ciprian B., Oana C., Mihai B., Mădălina C., Luchian A., Adina P., Ciprian P., Aurelia A., Iulian N., Ionuț D., Claudiu M., Andreea, Gabriel, Alexandru B., Ionela C., Rodica B., Silvia B., Mirela U., Cristian S.

După campaniile de Crăciun, Valentine’s Day și Paște, în care ați donat aproximativ 2.700 de lei, urmează cea de 1 iunie, atunci când piticii vor primi, cu ajutorul vostru, pe lângă cele necesare recuperării, și jucării. Vă mulțumim!

« Mai multe detalii despre acțiuni »Click pentru galeria foto completă