marți, 8 martie 2011

Simpozionul Naţional IP Workshop, Călimăneşti 2011


În perioada 31 martie - 3 aprilie se va desfăşura la Călimăneşti un nou Simpozion marca IP Workshop. Am postat mai jos o mică descriere a evenimentului ce se regăseşte si pe site-ul simpozionului (http://simpozion.ipworkshop.ro)


"Şi pentru ca o să vină primăvara, o să fie a şasea ediţie a Simpozionului Naţional IP Workshop. Şi pentru că la şcoala de vară 2010 am bătut toate recordurile în ceea ce priveşte numărul de participanţi şi am avut foarte multe feedbackuri pozitive în ceea ce priveşte cazarea şi masa, locaţia este tot Călimăneşti, unde Grupul Şcolar Economic Administrativ şi de Servicii ne aşteaptă cu braţele deschise. (nu, pe bune: chiar abia aşteaptă să ne întoarcem).
Aşadar: în perioada 31 martie – 3 aprilie 2011 vă aşteptăm la Călimăneşti, să ne arătaţi la ce aţi mai lucrat în ultimul timp. Proiectele pot fi şi în curs de dezvoltare, şi pot fi din orice categorie: soft utilitar, soft educaţional, pagini web, aplicaţii mobile, roboţei şi orice altceva ce are legătură cu IT-ul. Puteţi lucra şi în echipă.
La simpozion pot participa elevi şi studenţi. Participanţii pot veni cu un profesor însoţitor.
Am dat drumul şi la înscrieri. Dacă aveţi întrebări, puteţi trimite mail (pagina Contact) sau puteţi lăsa comment."

Un comentariu: