marți, 27 iulie 2010

Broscuţă ţestoasă

Găsită şi adoptată pentru 2 zile de finuţa mea... Nu a vrut să renunţe la ea până nu m-am dus să o fotografiez


Şi spectatorii şedinţei foto a broscuţei

marți, 20 iulie 2010

Femeile sunt precum merele neculese...

Am auzit azi la radio, în timpul programului lui Eugen, un citat frumos...
"Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt în vârful pomului. Majoritatea bărbaţilor nu vor să se întindă dupa cele bune fiindcă se tem să nu cadă şi să se rănească. Preferă, în schimb, merele căzute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar uşor de luat. Merele din vârful pomului se gândesc că este ceva în neregulă cu ele, când, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai să aştepte să apară bărbatul potrivit, care să fie suficient de curajos să urce până în vârful pomului." (Sigmund Freud)

marți, 13 iulie 2010

Prin Bucureşti

Sâmbătă am fost la Bucureşti. Am luat menţiune la un concurs de fotografie pentru liceeni şi am fost invitată la festivitatea de premiere. Şi dacă tot am ajuns pe acolo, am făcut şi câteva fotografii. Urmează o postare dedicată Herăstrăului...

Arcul de triumf

Palatul Parlamentului (ex-Casa Poporului)

miercuri, 7 iulie 2010

"Întâlnire cu un necunoscut" - Gabriel Liiceanu

Biblioteca judeţeană din Slobozia l-a avut ca invitat pe filosoful şi scriitorul Gabriel Liiceanu cu ocazia lansării celei mai recente cărţi semnate de acesta, "Întâlnire cu un necunoscut". Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural UNESCO "Ionel Perlea" şi s-a încheiat cu o sesiune de autografe.